Ако искате да помогнете:
Начало » Помогнете » Ако искате да помогнете:
I. Първа възможна стъпка:

Изтеглете формуляр - договор за дарение и го попълнете (от тук). Така Вие се съгласявате с условията на дарителската ни програма. Част от полетата са задължителни, с цел узаконяване на процеса.

След като попълните договора е нужно да го разпечатате, подпишете в два екземпляра и да ни го изпратите по пощата на адрес: Стара Загора, улица "Стара Планина" № 9. След като го получим, ще се свържем с Вас, за да уточним всички подробности!


II. Втора възможна стъпка:

Ако се затруднявате самостоятелно да попълните необоходимите документи, изпратете e-mail на Градимир Градев - ggradev@greenbalkans.org, като отправите запитване в свободен текст.

Моля, посочете Вашето име и координати или се обадете на 0887574699, за да можем да се свържем с Вас и да Ви дадем необходимата информация!


Начин на плащане
Изберете най-удобния за Вас начин за изпращане на дарението. Например:

По банков път:
Попълнете на ръка или от Вашия компютър вносната бележка, разпечатайте я в два екземпляра и я внесете в удобна за Вас банка или в някой от клоновете на ПиреосБанк, където е нашата сметка.
Ако изпращате парите по банков път, в частта "основание" трябва да напишете "По Проект „По-голям шанс за белошипата ветрушка в България” LIFE11 NAT/BG/360“.

Банкова информация:
ПиреосЕвробанк клон Стара Загора
Ул. Любен Каравелов 65
СНЦ „Зелени Балкани – Стара Загора”
IBAN сметка в лева: BG 20 PIRB 7173 1604 0968 69
IBAN сметка в евро: BG 79 PIRB 7173 1604 0968 74

Чрез системата 


Въведете сума, за да продължите:

BGNПлащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Бързи връзки
Към уеб сайта на Спасителния център за диви животни