Стани Кръстник
Начало » Помогнете » Стани Кръстник
Стани Кръстник
За 5 години, в рамките на проекта, трябва да внесем и освободим над 170 белошипи ветрушки. Всички те се маркират със стандартни орнитологични и пластмасови пръстени с трисимволен код, като така успяваме да ги разпознаем в природата.

Но да се казваш BAB или BAJ не е никак приятно, не мислите ли? За това Ви предлагаме да кръстите своя белошипа ветрушка с име по Ваш избор! Самото дарение е еднократен акт с фиксирана сума и веднъж направили дарението, Вие нямате преки задължения за конкретното животно! Разбира се, всеки кръстник е добре дошъл да участва и пряко в дейностите (стига да има интерес към това), или да получава редовна информация за съдбата на кръщелника си.

Ще получите специално кръщелно свидетелство и покана за участие в освобождаването на птицата (ако това са птици, които още не сме пуснали на свобода). Ще имате възможността да се срещнете отблизо с тях, наблюдавайки от непосредствена близост тяхното поведение в Модула за освобождаване в с. Левка.

След кръщаването й, птицата ще е известна с избраното от Вас име. То ще бъде използвано не само в нашата база данни, а и когато споделяме и публикуваме информация за нейното по-нататъшно поведение и адаптация. При това, ако желаете, ще бъде споменавано и Вашето име. По този начин не само ще изразим своята благодарност към Вас, но и ще популяризираме акта на кръщаването.

Естествено, Вие първи ще научавате какво се случва с Вашия кръщелник и ще бъдете редовно информирани за съдбата му!

Чрез акта за кръщаване и поемането на личен ангажимент, Вие ни помагате да мотивираме и други хора да проявят същото ниво на ангажираност към нашата природозащитна работа!
Стойност: 500 лв (еднократно)

Искам да стана Кръстник!

За допълнителна информация и контакти:
Градимир Градев - Зелени Балкани
Ръководител на проект ,,Възстановяване на белошипата ветрушка” LIFE11 NAT/BG/360
моб. тел. 0885609289, е-mail :
ggradev@greenbalkans.org

Бързи връзки
Към уеб сайта на Спасителния център за диви животни