_LANG_CLI_LOGO_NAME_LBL НАТУРА 2000 в БЪЛГАРИЯ - НОВИ ХОРИЗОНТИ Национална информационна кампания за НАТУРА 2000, с използването на флагови видове

Ангелина Стайнова

*
Ангелина Стайнова е родом от Стара Загора, но е завършила висшето си образование в Стратклайд университета в Глазгоу. Там тя е изучавала Компютърни технологии. Въпреки че технологиите и програмирането са все още нейни силни интереси, тя е изключителна доволна от възможността да работи заедно с толкова много хора, които са посветили живота си на животните и природата. Силно обича българската природа и благодарение на работата си в Зелени Балкани тя успява всеки ден все повече и повече за нейната биоразнообразие.
В Зелени Балкани тя изживява детската си мечта – да бъде в помощ на толкова много животни. Въпреки че основно работата и е администативна, тя е щастилива да даде своя принос към по-голямата цел – възстановяване на изчезнали видове отново в дивата природа.
Един ден тя мечтае да работи за опазването на делфините – любимите ѝ животни. Желае да помага за тяхното опазване, за да бъдат съхранени и за бъдещите поколения.
Отговаря за комуникационните дейности по проект „Натура 2000 в България – Нови Хоризонти“.
НАТУРА 2000 е основният инструмент на ЕК за опазване на биоразнообразието на страните членки.
Дарителство
Зелени балкани
Дарик
Дневник
Хоби ТВ
Life
Natura2000