_LANG_CLI_LOGO_NAME_LBL НАТУРА 2000 в БЪЛГАРИЯ - НОВИ ХОРИЗОНТИ Национална информационна кампания за НАТУРА 2000, с използването на флагови видове

Елена Бадева

*
Елена е на 29 години и отскоро е в екипа на Зелени Балкани. Родена и расла в "сърцето на Родопите" – град Смолян, връзката й с природата и бита е неизменна.
Още в трети клас сменя училището в града с по-голямо и  така преоткрива интересния свят на  извънкласните дейности – страстта й да помага и доброволства в различни каузи. Още тогава осъзнава, че ние сме изключително богат народ с природа, история и култура; с множество възможности за развитие. По-късно завършва Софийски Университет със специалност "Връзки с обществеността", но следват няколко години, през които пътува в страната и чужбина, и работи в сферата на туризма. Участва в редица младежки проекти и кампании на местно ниво.
Работата за Зелени Балкани е перфектното съчетание за нея – опазването на природата в България и екологична информираност на обществеността.
Свободното си време запълва с разходки в планината, народни танци, танцуване с огнен пой и най-любимото – нейният мотор.
НАТУРА 2000 е основният инструмент на ЕК за опазване на биоразнообразието на страните членки.
Дарителство
Зелени балкани
Дарик
Дневник
Хоби ТВ
Life
Natura2000