_LANG_CLI_LOGO_NAME_LBL НАТУРА 2000 в БЪЛГАРИЯ - НОВИ ХОРИЗОНТИ Национална информационна кампания за НАТУРА 2000, с използването на флагови видове

Новини

***
08.03.2019 г.

Екипът на проект „Натура 2000 в България – НОВИ ХОРИЗОНТИ“ LIFE17 GIE/BG/371 с презентация за Спасителния център за диви животни

Днес екипът на Зелени Балкани по проект „Натура 2000 в България – НОВИ ХОРИЗОНТИ“  LIFE17 GIE/BG/371 направи презентация за дейностите на Спасителния център пред ученици предучилищна група от IV-то ОУ „Свети Никола“, гр. Стара Загора.
повече
.
08.03.2019 г.

Удължаваме срока за конкурса за детска рисунка на тема „Опазване на влажните зони и климатичните промени в нашия район“

След като отбелязахме Световния ден на влажните зони – 2-ри февруари в различни части от страната и вече получихме рисунки от цяла България, решихме да удължим срока за изпращане на вашите рисунки.
повече
1
06.03.2019 г.

Урок на открито на тема Влажни зони на яз. Раднево

През изминалата седмица отдел Екология към Община Раднево в партньорство със  Зелени Балкани организираха посещение на яз. Раднево  с деца от II OУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Раднево с ръководител Яна Чангалова.
повече
***
06.03.2019 г.

Зелени Балкани получиха сериозно дарение и подкрепа от хостинг компанията SiteGround!

Зелени Балкани получиха много ценно технологично дарение под формата на хостинг услуги за период от 5 години, дисково пространство, в размер на 120 ГБ, както и обслужване на хостинга от SiteGround. Подобна подкрепа е от изключително значение за неправителствена организация като Зелени Балкани.
повече
1
03.03.2019 г.

Семейството брадати лешояди в Спасителния център на Зелени Балкани – отново заедно!

Какво по-хубаво от това да си със семейството? Това важи както за хората, така и за птиците! Малките, пухкави, пиленца се чувстват най-добре в родното гнездо, под топлите грижи на своите родители.
повече
НАТУРА 2000 е основният инструмент на ЕК за опазване на биоразнообразието на страните членки.
Дарителство
Зелени балкани
Дарик
Дневник
Хоби ТВ
Life
Natura2000