Новини и събития
 
Във връзка с извънредното положение в страната, както и превенцията за разпространение на COVID 19 предприехме стъпки към ограничаване на рисковете за здравето на служители, колеги, посетители, приятели и доброволци. повече»
Весели празници, приятели! повече»
Академичните наставници на две от групите студенти по проект „Студентски практики“ на МОН доктор Манол Карадаев и доц. Гергана Николова провериха работата на стажантите в Спасителния център на Зелени Балкани.
  повече»
Представители на Зелени Балкани се включиха в провеждането на националната инициатива „Горски празник” по случай „Седмица на гората-2017 г.” в Международен панаир - Пловдив повече»
За първи път от много години, по време на Среднозимното преброяване на водолюбивите птици, един отдавна забравен вид – голямата дропла –  бе открит от екип на Зелени Балкани.  Единичен екземпляр е бил наблюдаван в нива на територията на ЗЗ "Язовир Овчарица" на 13-ти януари.
  повече»
Здравейте приятели, помните ли четирите прилепа, които приехме, изпратени при нас от РИОСВ Русе? повече»
Зелени Балкани обявяват конкурс за длъжността Технически сътрудник в офиса на Организацията в Стара Загора. Допълнителна информация за конкурса и нужните документи е представена в обявата по-долу...
повече»
Последната среща по проект Създаване на капацитет за устойчиво развитие на гроите в Област Смолян се състоя в конферентната зала на хотел Кипарис Алфа в гр. Смолян. Анализирайки резултатите от проекта, екипът на Зелени Балкани определи работата на Южноцентралното грско предприятие и Регионална дирекция по горите - Смолян като пример за добра воля за опазване на жизнеността и богатството на горските екосистеми.
повече»
Честит празник Земляни, 22.04.2013
Днес празнуваме нашия единствен дом – Земята.
В дните от 20 март до 24 март се проведе изложението „ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ” в 3-та палата на Международен Панаир-Пловдив.
повече»
«123»