Поморийско езеро – консервация, възстановяване и устойчиво управление
Научи повече

Спешни мерки за възстановяване и консервация на видове и местообитания с европейска значимост в комплекса от защитени природни територии на Поморийско езеро
Научи повече

Екологично управление и възстановяване на Средиземноморски солници и крайбрежни лагуни
Научи повече
Новини
[ 14.12.2018 ] 30 години Зелени Балкани - 30 години доброволчество в полза на природата!
Много хора твърдят, че след трийсетте започва втората младост. Така се чувстваме и ние, екипът на Зелени Балкани, в годината, в която празнуваме трето десетилетие от основаването на организацията ни.
повече >>

[ 06.11.2018 ] Есенно проучване на разпространение и численост на китоподобните в българските териториални води на Черно Море
Усилията на сдружение Зелени Балкани за мониторинг на динамиката и вариацията в числеността и разпространението на китоподобните в българските териториални води продължиха с есенно проучване. То беше проведено през втората половина на октомври като стартира на 18-и и след две временни прекъсвания поради лошо време завърши на 31-ви.
повече >>

[ 30.10.2018 ] Ден на Черно море в Шабла и Поморие Въпреки, че времето застудява и вече не става за плаж :) екипът на Зелени Балкани ще отбележи деня на Черно море в Шабла и Поморие, ден преди официалния празник.
  повече >>

[ 05.10.2018 ] Нощ на прилепите в Бургас и Поморие На 4 и 5 октомври отбелязахме нощта на прилепите в Бургас  и Поморие.
  повече >>

Всички новини >>
Български Български   Английски Английски  


 
 

Този сайт е изготвен в рамките на проект на Зелени Балкани “Спешни мерки за възстановяване и консервация на видове и местообитания с европейска значимост в комплекса от защитени природни територии на Поморийско езеро”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие на Европейския съюз и държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма "Околна среда 2007-2013", приоритетна Ос – 3 „Опазване и възстановяване на биологичното разнообразие на Р България”.

Виж Зелени Балкани във Facebook