Новини

[25-05-2015] ЗЕЛЕНИ БАЛКАНИ ОБЯВЯВAT КОНКУРС ЗА ПРИЛЕПНО ИЗКУСТВО! Очакваме вашите рисунки, оригами, декорации, квилинг апликации, пана от рециклирани материали, плетива, пачуърк, пластики, плъстени и вълнени изделия и всякакви други артистични интерпретации на тема ПРИЛЕПИ. Приемаме всякакви ексцентричности ;))

Всички участници в конкурса ще получат грамоти за участие, а избраните и специални прилепни награди.
Всички творби ще бъдат представени на интернет страницата за прилепите http://greenbalkans.org/prilepi/index.php?cli_lang=BG и ще бъдат популяризирани на международно ниво – като част от европейските събития за отбелязване на Нощта на прилепите.

Оценяването ще е в 5 възрастови групи – предучилищна възраст, от 1ви до 6ти клас, от 7ми до 12ти клас, студенти и други младежи, възрастни.

Най-важния критерий за участие - съпричастност към каузата за опазване на прилепите ;))

Условия:
  • Да изпратите творбите си до 1ви август на адрес: Стара Загора, улица Стара Планина № 9, за Зелени Балкани.
  • Да ни предоставите  творбите си, които да съхраним, за да използваме и идните години при изложби и изяви за отбелязване на Нощта на прилепите.
  • Да посочите автора на творбата, лице за контакт и неговата възраст.
  • Да сте приятели на прилепите и това да си личи от вашите творби ;)) Не се приемат творби, изобразяващи злобни прилепи, кръвопийци и други небивалици ;)) Нека покажем, че прилепите са симпатични и полезни!
За контакти: Елена Стоева - Група за опазване на прилепите и пещерите, Зелени Балкани – моб. тел. 0887574699, e-mail: etilova@greenbalkans.org
 
  
Виж Зелени Балкани във Facebook