Новини

default

Дивата линейка на Спасителния център за диви животни

1
27.09.2021
Хей, хей, приятели! Дивите пациенти на Спасителния център на Зелени Балкани вече имат своята Дива линейка, благодарение на вас!

Да, именно на всички вас, които дарихте кампанията ни в Платформата.бг, но също така и директно на банковата ни сметка. Благодарение на това ние успяхме да покрием последните 10 000 лева от лизинга на нашата на пръв поглед съвсем обикновена Дачия. Тя, обаче, вече е кола с мисия. Мисията да спасява диви животи, да транспортира вече излекуваните пациенти на Центъра до тяхното място за освобождаване, да снабдява с храна хилядите гладни гърла, преминаващи годишно през амбулаторията и бебешкия ни сектор, но също така, да помага при работа на терен!

И то, благодарение на вас!

Но, това не е всичко! Радостни сме да съобщим, че събрахме, даже повече от очакваното. Близо 7  000 лева! След разговори в екипа и допитване до администраторите на Платформата.бг, взехме единодушно решение да ги насочим към закупуването на още един автомобил през 2022ра, за целите на Центъра. И, още по-радостното е, че СЕ НАМЕРИХА ДОБРИ ХОРА, КОИТО ДА ОСИГУРЯТ ОСТАТЪКА ОТ СУМАТА ЗА ЗАКУПУВАНЕТО Й, защото, в напрегнатите летни месеци, не рядко допирахме до личните си автомобили, тъй като една линейка – за какво по-напред!

Още веднъж благодарим от сърце на всички, които подкрепиха апела ни. Благодарим и на нашите приятели от British – Bulgarian Society, които ,също се включиха в кампанията ни!

А, ние, продължаваме своята работа за спасяването на дивата природа на България, окрилени от всички вас, които ни помагате и вярвате в общата ни кауза!