Новини

default

Доброволци – „Ч“овеци, бъдете здрави, дерзайте и благодарим! Честит празник!

*
05.12.2021
Отново на 5-ти декември, ние – екипът на „Зелени Балкани“ се обръщаме с уважение и благодарност към безценните хора, без които не можем!

Доброволчеството Ви и като цяло е възможност активно и реално да се участва в положителната промяна и еволюция на общностите, средите, организациите и взаимоотношенията. Доброволчеството като акт - "няма цвят, език или култура". Очевидно осъзнавайки това, на 5-ти декември 1985 г. ОНН започват официално да честват Международния празник на доброволеца.

 В съвременния свят „доброволността“ е един от крепителите на всяко общество, а конкретно доброволците към „Зелени Балкани“ са един от основните стълбове, които ни поддържат, за да можем вече 33 години да изпълняваме мисията ни – опазване на природата на България. 

Затова през 2021 година, ние решихме лично да се обърнем към всеки един от нашите членове-доброволци като Ви изпратим картичка. За тези, които още не са получили – ами "пощенският гълъб още лети" към Вас... а ако се забавят, докато стане време и повод за следващите поздравления, ни пишете. Явно адресът Ви не е актуализиран в базата ни с данни! :)

За пореден път – Благодарим Ви!